Cosmetische Voet

Paraffine voetpakking - € 14,59

De werking van de warme paraffine dringt diep door in de huid van je voeten en Zorgt er voor dat je voeten weer heerlijk zacht worden. Door onderdompeling in de warme paraffine worden de poriën geopend. Bovendien stimuleert de paraffine de doorbloeding en maakt het de huid elastischer waardoor de huid gemakkelijker herstelt.

Cosmetische voetbehandeling 50 minuten - € 45,95

Pure verwennerij voor je voeten. De behandeling bestaat uit een verkwikkend voetenbad gevolgd door een schrubehandeling, knippen van de nagels nagelriemen verzorgen een Tibetaanse voetmassage en een speciaal masker voor de voeten. De voeten worden ter afsluiting verwend met een verzorgende crème.

Cosmetische voetbehandeling 85 minuten - € 69,95

Dit is echt een topper voor je voeten. De behandeling bestaat uit een verkwikkend voetenbad gevolgd door een schubbehandeling, eelt verwijderen, knippen van de nagels verzorging van de nagel omgeving, een Tibetaanse voetmassage en een speciaal masker voor de voeten. Tenslotte krijg je een weldadige paraffine voetpakking. De huid van jouw voeten heeft nog nooit zo zacht aangevoeld. Je voeten worden ter afsluiting verwend met een verzorgende crème.

Bovengenoemde behandelingen zijn incl. het lakken van de nagels.


Prijzen acryl/gel op de teennagels   cosmetische20voet201.jpg
   
French/glitter/color € 23,95
Nail art € 23,95
   
Extra's  
Nagels lakken € 7,95 cosmetische20voet202.jpg
Nagels lakken na een behandeling € 4,95
Steentjes € 0,25
Stickers € 0,25
   

 

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!