Micro Dermal Anchor

Ze worden ook wel micro dermal piercings genoemd en we vinden ze een prima alternatief voor de sneller uitgroeiende surface piercings. 
De piercing bestaat uit een titanium voetje met een opstaand staafje waar je diverse steentjes, kegeltjes of andere juweeltjes op kan schroeven.

De term "micro" is zeker van toepassing, want het voetje dat onder de huid wordt aangebracht is écht mini: 2 mm breed en 7 mm lang. Het plaatsen én het verwijderen gebeurt met een naaldje. Het is een nieuwe piercing die super meevalt qua plaatsing, geen àl te intensieve nazorg vraagt én met een vrij kort genezingstermijn.

    Micr20Dermal20Anchor.jpg
   
   
Prijzen micro dermal anchor  
   
1e Plaatsing € 45,50
2e Plaatsing € 80,00
3e Plaatsing € 110,00
4e Plaatsing € 130,00

 

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!