Beauty Tattoo

De lichaamsversiering voor mannen en vrouwen

Leuke, kleine, fraaie lichaamsversieringen zijn momenteel bijzonder populair en een groot modieus succes. Iedereen wil tegenwoordig een tattoo, maar niet iedereen wil er levenslang aan vast zitten. Een trendy alternatief hier voor is een Beauty Tattoo. 
Alvorens wordt je huid verdoofd met een zachte crème. Daarna kan de behandeling volkomen pijnloos plaats vinden.

Wat is het verschil tusseneen beauty tattoo en klassieke tattoo?

Een beauty tattoo wordt op basis van mineralen (geheel ongevaarlijk) minder diep in de huid gebracht. Hierdoor vervaagt deze afbeelding heel geleidelijk. 
Bij een klassieke tatoeage gaat de naald in de diepere huidlagen. Het pigment hoopt zich op in het onderhuidse vetweefsel. Doordat het pigment ingekapseld wordt door vetcellen zal het pigment dan ook niet vervagen.

Een beauty tattoo begint meestal zoals permanente make-up na 2 tot 5 jaar heel geleidelijk te vervagen. Dit proces is mede afhankelijk van de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem, de invloed van uv-licht en je huidtype. Het is echter volkomen verschillend van persoon tot persoon en de plaats waar de beauty tattoo is aangebracht. 
Indien vervaging heeft plaats gevonden kun je ervoor kiezen je beauty tattoo te laten bijwerken, of je kunt dan kiezen voor een definitieve tattoo.

   
   
Prijs per uur € 75,00
   
   

 

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!