Welnessmassage

In de wellnessmassage van Salon Jolange worden maar liefst drie verschillende massagevormen gecombineerd in één massage!

Tijdens de massage gebruikt de masseur of masseuse warme hot stones en wisselt zowel sport- als klassieke massagetechnieken met elkaar af. Zo vormen het welbevinden, de ontspanning en het zich goed voelen van jou belangrijke doelstellingen van deze massage en zijn interessante extra behandeltechnieken zoals Lomi lomi massage, gezichtsmassage, aromatherapie én hotstone-en kruidenstempelmassage. Dit alles volledig naar eigen wens en behoefte. 
Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën en kan je kiezen uit meerdere geuren.

Jouw wensen staan centraal!

Prijzen

Wellnessmassage 45 minuten € 47,50
   

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!