Thaise massage

Thaise massage is één van de oudste massagetechnieken en is al ouder dan 2500 jaar. Er wordt gezegd dat Thaise massage is ontwikkeld door de boeddhistische monniken op het moment dat Gautama Boeddha zelf nog in leven was. Deze monniken gaven alles wat zij wisten over de massage door aan hun studenten, die vertelde het vervolgens aan hun eigen studenten en zo werd het verspreid over het hele oosten.

Thaise massage voor spirituele verlichting en harmonie

Thaise massage combineert de filosofieën rond het concept van de Chinese acupunctuur met de rekoefeningen van yoga uit India. Het uiteindelijke doel van Thaise massage is voor de ontvanger om de spirituele verlichting en harmonie te bereiken. Op een basisniveau wordt verondersteld dat Thaise massage de capaciteit van het lichaam om zichzelf te genezen activeert en bijdraagt aan een betere gezondheid en welzijn.

Thaise massage goed voor het lichaam

Net als in de meeste oosterse helende praktijken maakt Thaise massage gebruik van drukpunten, wat in Thailand 'sen' wordt genoemd. Beoefenaars van Thaise massage beweren dat er 72.000 'sen' zijn in het lichaam, waarvan 10 met de hoogste prioriteit als het gaat om het doen van Thaise massage. Het toepassen van druk op deze punten zorgt voor een stroom van energie en herstelt het evenwicht in het lichaam. 

In termen van de traditionele westerse geneeskunde wordt verondersteld dat Thaise massage zorgt voor circulatie van bloed in het lichaam en van volledige verwijdering van de giftige stoffen die zorgen voor pijn en ziekte aan het lichaam.

Thaise massage wordt gedaan waarbij zowel de gever als de ontvanger van de massage volledig zijn gekleed. De masseur gebruikt geen instrumenten, maar vingers, handen, knieën, benen en voeten. Ze maakt ook gebruik van lichaamsgewicht waarmee er druk wordt uitgeoefend op het lichaam van de ontvanger. De behandeling gebeurt met de ontvanger liggend op de rug op een massage mat.

Prijzen

Thaise massage 45 minuten € 47,50
   

 

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!