Stoelmassage

Een stoelmassage is ter vergelijken met een korte pitstop. Je neemt plaats op de stoel en onze masseur geeft vervolgens een Shiatsu behandeling waarbij hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen gemasseerd worden.

De massage duurt totaal 20 minuten en je kunt de kleding gewoon aanhouden. Hierdoor is het eenvoudig in te plannen en voor iedereen toegankelijk.

Professioneel team

Onze masseurs hebben een opleiding sportmassage, klassieke massage, shiatsu of fysiotherapie gevolgd. Daarnaast is iedereen in het bezit van een stoelmassage certificaat. Zijn er bepaalde wensen of klachten? Vertel het onze masseur en die gaat er direct mee aan de slag.

Prijzen

Stoelmassage 45 minuten € 47,50
   

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!