Kruidenstempel massage

Deze massage wint, naast de meer traditionelere massages, steeds meer terrein.

In Thailand wordt dit de 'Ik wens je een goed leven massage' genoemd. Met warme tot hete buideltjes gevuld met Thaise kruiden, wordt druk uitgeoefend op plekken waar je lichaam blokkades heeft.

Onze kruidenstempelmassage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om de problemen aan te pakken. Deze kruidenstempelmassage neemt de zorgen weg van de ziel, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans.

Onze kruidenstempelmassage geeft schoonheid en genot. De huid ervaart een mechanische impuls en neemt bovenop de warmteoverdracht de werkstoffen van uitgezochte kruidencomposities op. Het kruidige aroma, begeleid met zachte muziek, is een geschenk aan uw geest en lichaam. Tijd om weg te dromen, te ontspannen en nieuwe energie te tanken.

Een kruidenstempel is een buidel met een 12-tal Thaise kruiden. Deze kruiden hebben een therapeutische werking. Door middel van de kruidenstempel massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie in het lichaam weer stromen. 
De kruiden zijn net voor bloeitijd geoogst, zodat zij beschikken over hun volle aroma. Het drogen gebeurt op artisanale wijze.

Prijzen

Kruidenstempel massage 45 minuten € 47,50
   

 

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!