Hot Stone massages

Bij Hot Stone massages wordt gewerkt met warme en koude stenen, die je vooral door de warmte een heerlijk ontspannen gevoel geven. De stenen worden tijdens de massage op essentiële punten op het lichaam geplaatst. De stenen behouden heel lang hun warmte en geven deze langzaam aan het lichaam af. Het heeft een ontspannende uitwerking op het spierweefsel en ook wordt het lymfesysteem geactiveerd. Zodoende draagt een Hot Stone behandeling o.a. bij aan de afvoer van afvalstoffen, pijnverlichting en stressverlichting, zodat je volledig ontspant.

Hot Stone massage

Bij deze massage werd duizenden jaren geleden al gebruikgemaakt van warme stenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Deze exclusieve massagetechnieken, van over de hele wereld, zijn een combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromasoul aromatische oliën. Deze massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

Prijzen

Hot Stone massage 45 minuten € 47,50
   

Klassieke Hot Stone massage

Een Hot Stone massage werkt met warme en koude stenen die je vooral door de warmte een heerlijk ontspannen gevoel geven. De stenen worden tijdens de massage op essentiële punten op het lichaam geplaatst. De stenen behouden heel lang hun warmte en geven deze langzaam aan het lichaam af. Het heeft een ontspannende uitwerking op het spierweefsel en ook wordt het lymfesysteem geactiveerd. Zodoende draagt een Hot Stone behandeling o.a. bij aan de afvoer van afvalstoffen, pijnverlichting en stressverlichting, zodat je volledig ontspant.

Prijzen

Klassieke Hot Stone Massage 45 minuten € 47,50
   

 

Hot Stone massage met chakra stenen

Wat zijn chakra's? 
Het woord 'Chakra' betekent wiel of kring. Chakra's zijn energie- en bewustzijnscentra in het menselijk lichaam. Het zijn geen fysieke, in het lichaam aan te wijzen centra, maar energiewervelingen van de menselijke aura. Elke chakra doorstraalt het lichaam en heeft een specifieke invloed op bepaalde orgaanfuncties, zoals bijvoorbeeld de bloedsomloop, de hormoonhuishouding, de emoties en het denken. De chakra's transformeren de kosmische levensenergie die bij ieder mens aanwezig is. Alle chakra's zijn traditioneel verbonden met kleuren, symbolen, mantra's (bepaalde klanken) en elementen. Zij activeren de daarmee in verband staande chakra's. De mens is gezond als de chakra's in evenwicht zijn en er in deze centra van levensenergie geen blokkades zijn.

De massage 
De 7 hoofdchakra's worden behandeld met als doel evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen. Deze massage wordt zowel in buik- als ruglig uitgevoerd.

Prijzen

Hot Stone met chakra stenen 45 minuten € 47,50
   

 

 

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!