Hoofdmassage

De hoofdmassage van Salon Jolange kun je als extra toepassen bij al onze salonbehandelingen, circa 10 minuten voor slechts € 9.95!

Wat doet een hoofdmassage:

* kalmeert het zenuwstelsel door het afvoeren van stress 
* het lymfestelsel wordt geactiveerd, afvalstoffen worden afgevoerd 
* spierknopen worden losgemaakt 
* spanning op de ogen wordt verlicht 
* vermindert stijfheid in nek en schouders 
* stimuleert de zuurstofopname in de huidlagen 
* verbetert de algehele circulatie in het hoofd 
* verstevigt en verfrist de huid van gezicht en nek 
* verbetert het concentratievermogen 
* verlicht verschillende vormen van hoofdpijn

Deze massage is bij uitstek geschikt voor het tot rust komen in geval van overbelasting op het werk of thuis. Bij concentratieproblemen of nervositeit door stress is deze vorm van massage een uitkomst. Veel cliënten omschrijven de hoofdmassage als "bevrijdend" en dat is precies waarvoor deze massage is bedoeld: bevrijden van spanning in het hoofd, het afvoeren van stress en afvalstoffen.

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!