Energetische massage

In een rustgevende omgeving met behaaglijke temperatuur, een lekkere geur en ontspannende, rustgevende muziek sta je centraal. Er wordt een gedeeltelijke of volledige lichaamsmassage uitgevoerd. 
Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van energie en dat zal je ervaren als warmte. Daarnaast zullen diverse technieken gebruikt worden om blokkades in de energiestroom op te heffen. Door het opheffen van blokkades in de energiestroom zal je een tinteling ervaren in het gehele lijf en daardoor een lekker ontspannen gevoel krijgen alsof je na een lange boswandeling in de kou een warm bad neemt.

Een goede energiestroom is noodzakelijk voor het goed functioneren van alle organen in het lichaam en het ervaren van een gevoel van welbehagen. Ideaal om het goed functioneren van alle organen in stand te houden (als onderhoud/preventie) of als "oppepper" in drukke tijden.

Prijzen

Energetische massage 45 minuten € 47,50
   

Uitgebreide uitleg

De mens is met zijn lichaam een fysieke manifestatie, ontstaan vanuit een bepaald energetisch patroon of veld. Het vormt zich volgens een code, die zich bevindt in het DNA-systeem, en is zowel omgeven als doordrongen van dit energetische of elektromagnetische veld. 
Ook de psyche draagt sporen vanuit genetische overdracht uit diezelfde DNA-informatie en beïnvloedt de uitstraling. Het veld is sterker of zwakker waarneembaar, afhankelijk van de gezondheidstoestand van de mens, zowel op lichamelijk gebied als psychisch.

Orgaanfuncties kunnen de psyche beïnvloeden, zoals persoonlijkheid, stressbestendigheid, emotionaliteit, sociale factoren..maar ook omgekeerd: een gezonde geest creëert biochemie, die fysiologische processen stuwt en regenereert. 
Energetische massage heeft tot doel via handtechnieken op lichaamszones het verstoorde evenwicht te herstellen. De massagegrepen kunnen ontgiftende invloed uitoefenen op het vegetatieve zenuwstelsel. Afhankelijk van de behoefte, de lichaamstaal, spanningen enz. wordt de orthosympaticus geactiveerd (meer beweging of doorstroming) of de parasympaticus (herstel van weefel en stelsels via diepe ontspanning en rust). 
In het bereikte evenwicht, gezondheid in lichaam en geest, wordt meer vitale kracht opgebouwd.

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!