Cuppingmassage

Binnen de Oosterse geneeskunde is cupping een veelvuldig gebruikte zuigtechniek, die ontwikkeld werd om toxines en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. 
Cupping is een behandelmethode waarbij een cup wordt getrokken op de huid. Onder de cups treedt er een zeer sterke doorbloeding op. De cups worden over het lichaam bewogen, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft. De belangrijkste effecten van cuppen zijn vooral het effect op het circulatiestelsel het zenuwenstelsel, de huid, spieren, gewrichten, en de spijsverteringsorganen.

Positieve werking van cuppingmassage

Betere doorbloeding, zuivering van het bloed, verbetert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen, verbeterd de werking van de zweetklieren en vetklieren dus een goede reiniger, goed bij spierpijnen, goed tegen spierspasme, goed tegen chronisch gewrichtsreuma, stimuleert de darmperistaltiek, verbetert de spijsvertering en de opname van de voedingstoffen in het bloed, en de cups zelf vergemakkelijken het verwijderen van vocht en vet uit de vetcellen (dienst als aanvulling bij cellulitisbehandeling).

Toelichting

Na een cuppingbehandeling kunnen er een paar dagen rode tot paarskleurige vlekken ontstaan op de plekken waar de cups hebben gestaan. Dit komt door de optimale doorbloeding en verdwijnt weer na een paar dagen.

Prijzen

Cupping massage 45 minuten € 47,50
   

 

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!