Ayurvedische massage

Ayurveda is een vijf tot zesduizend jaar geleden op schrift gestelde oude geneeskunst uit India en betekent kennis (veda) van het leven (ayus). De Ayurvedische massage is een gehele lichaamsmassage met een ruime hoeveelheid warme kruidenolie waarbij ook het hoofd en gezicht meegenomen wordt. De werking van de olie is gericht op het balanceren van de dosha's en het reinigen van de weefsels. Door de behandeling van de energiekanalen en -punten 'de marma's' heeft de Ayurvedische massage een energetisch aspect.

De massage draagt onder andere bij aan: 
- het activeren van het lymfesysteem en de bloedsomloop 
- het bestrijden van stress, vermoeidheid en slapeloosheid 
- de bewustwording van het lichaam 
- verlichting van de spierspanning 
- herstel van vitaliteit van lichaam en geest

Prijzen

Ayurvedische massage 45 minuten € 47,50
   

 

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!