Mesotherapie haarverbetering

Huidverbetering – versteviging – cellulite – vetreductie - haarverbetering

Mesotherapie is een betrekkelijk nieuwe techniek om haaruitval tegen te gaan. Bij mesotherapie worden er, anders dan bij een haartransplantatie, geen haren verplaatst.

Mesotherapie, om het haar weer steviger en gezonder te maken, kan goed werken. Vooral als het gaat om zwak haar na ziekte of medicatie, beginnende haaruitval, dunner wordend haar( door verouderingsproces, te kort aan voedingsstoffen of slechte doorbloeding van de hoofdhuid e.d.). 
Wat we doen is dat we oppervlakkige prikjes zetten met een cocktail die de hoofdhuid en het haar stimuleert weer voller en gezonder te worden. Niet alleen bij vrouwen maar ook bij mannen passen we het toe met goede resultaten. 
Onze cocktail Hairstim-56 bevat o.a. co-enzymen, vitamines, aminozuren, mineralen, nucleotides en peptides. Er zijn 5 tot 8 behandelingen noodzakelijk. Het zorgt voor: verbetering van de kwaliteit van de hoofdhuid waardoor het haar steviger wordt, het formaat van de haarfollikels neemt toe, haaruitval stopt, haar wordt dikker.

Ook wordt ervoor gezorgd dat nieuw haar wordt aangemaakt. Er wordt getracht om de bestaande haren te behouden. 
Mesotherapie kan dan gebruikt worden om verdere haaruitval tegen te gaan. 
Mesotherapie is niet geschikt voor mensen die volledig kaal zijn.

Behandeling

Gemiddeld zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig, verspreid over 2 maanden. Daarna kun je elke 2 maanden een 'onderhoudsbeurt' laten uitvoeren.

1 behandeling € 120,00
Abonnement van 4 behandelingen € 440,00
Abonnement van 8 behandelingen € 770,00
Onderhoudsbehandeling € 110,00

Meer weten over mesotherapie? Kijk bij de mesotherapie huidversteviging gezicht.

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!