Feestkapsels

De tijd van de feestelijke avonden en de bruisende party's is er opnieuw!

Voor de feestelijke of modieuze outfit moet niet enkel de make-up, maar ook het kapsel passend zijn.

 

Feestkapsel brushing/stylen/krullen/opsteken

Prijs te bepalen aan de hand van haarlengte en soort kapsel.

 

Vlechten/ opsteken

Kapsels met vlechttechnieken is ook niet meer weg te denken in opsteek en feestkapsels

Vlechten is een eeuwenoude techniek die nog steeds volop wordt gebruikt in de haarkapsels van vandaag. Verder wordt er aandacht besteed aan hoe je haar het beste je haar goed kan houden tot het einde van je feestje.

Salon Jolange kijkt goed naar de gezichtsvorm en aan de hand van de gezichtsanalyse kijken we waar we op de juiste plekken accenten kunt leggen om een zo mooi mogelijk eindresultaat te krijgen, en wat voor soort kapsels je op de gelegenheden van jou feestje kan gebruiken.

 

Vlechten                                       € 15,-

Extreem Vlechten                         € 19,95

Opsteken                                     € 27,50

Kinderen                                      € 12,50

s640x480pn81.jpg

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!