Bruidsmake-up

De perfecte bruidsmake-up moet de hele dag blijven zitten. Onze stylisten werken dan ook uitsluitend met professionele make-upproducten en gereedschappen die wij bijvoorbeeld ook gebruiken tijdens fotoshoots, modeshows, wedstrijden en onze opleidingen.

Bij een bruidsmake-up beginnen we altijd met een afspraak om een proefmake-up te maken. Op die manier kunnen we inventariseren wat je wensen zijn en samen met jou bespreken wat de aanpak wordt. De afspraak voor de proefmake-up doen we meestal zo'n 3 tot 4 weken voor de huwelijksdatum.

Tijdens de proefmake-up bespreekt de styliste met jou welke stijl- en kleurwensen je hebt. Aan de hand van je persoonlijke uiterlijke kenmerken, voorkeuren en je bruidskleding zal onze styliste je een passend advies geven over de te gebruiken kleuren en stijl. Het totaalplaatje moet immers perfect zijn: jouw trouwrapportage is misschien wel de enige professionele fotoshoot die je in je leven doet. Als de aangebrachte proefmake-up naar je zin is, leggen wij deze vast op je persoonlijke stijlkaart.

Op de trouwdag...

Voor het verzorgen van jouw bruidsmake-up moet je op de trouwdag zeker een uur tot anderhalf uur rekenen. De styliste van Salon Jolange zal op je trouwdag de stijlkaart meebrengen om er voor te zorgen dat de make-up er op de trouwdag exact zo uitziet als je samen tijdens de proefmake-up hebt afgesproken.

Ook tijdens d trouwdag maken wij gebruik van alleen de professionele producten waarmee wij altijd werken. Dit garandeert een optimale kwaliteit en houdbaarheid van de aangebrachte make-up.

Touch-up of tweede stijl

Salon Jolange biedt je de mogelijkheid onze styliste(n) jouw make-up in de loop van de dag bij te laten werken. Zelfs een compleet andere stijl is mogelijk als je bijvoorbeeld voor het avondprogramma (feest) een andere (kleding)stijl kiest dan overdag tijdens de ceremonie(s).

Bruidstasje

Op de trouwdag overhandigen wij je ook een bruidstasje met inhoud. In dit tasje zit o.a. een lipstick en/of lipgloss in de juiste kleur, een minipoeder, handcrème en haarlak.

Gasten en familie...

Moet je moeder, schoonmoeder, zusje(s), schoonzusje(s), bruidsmeisje(s) ook gestyled worden? Dat kan. Vraag naar de mogelijkheden!

Proefmake-up € 60,00
Grote dag bruidsmake-up € 85,00
Proef en grote dag bruidsmake-up € 120,00

 

In de spotlight:

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!