Bruidskapsels

 

Salon Jolange komt ook op locatie!

Salon Jolange verzorgt graag op professionele en persoonlijke wijze jouw bruidskapsel (ook aan huis) op één van de mooiste dagen van je leven.

Salon Jolange is één van de professionele bruidsstylingsbedrijven van Nederland. Wij werken met een team van professionele bruidsstylisten met veel ervaring! Wij staan voor het leveren van een zeer hoge kwaliteit.

Wij vinden het een eer een bijdrage te mogen leveren aan jouw trouwdag. Onze bruidsstylisten doen er alles aan om jou te laten stralen! Wij vinden het niet alleen van belang dat dit met zoveel mogelijk deskundigheid tot stand gebracht wordt, maar ook dat jij je op je gemak voelt en echt kunt genieten van onze zorg. Voor ons draait het op jouw trouwdag om jou!

• Je wilt graag goed verzorgd worden en je nergens druk over maken! 
• Je wilt een mooie, frisse en naturel look die jouw sterke trekken accentueert! 
• Je hebt iemand nodig die samen met jou de perfecte look vindt die uniek is voor jou! 
• Je realiseert je dat de bruid in het middelpunt van de belangstelling staat op haar trouwdag. 
• Niks en niemand is meer belangrijk dan jij!

Proef bruidskapsel met en zonder make up

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk kapsel jou tot mooiste bruid zal maken. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw haartype, je gezichtsvorm en je persoonlijkheid. Onze kapsters/bruidsstylisten zijn getraind in het geven van advies hierover, (dit geldt ook voor de bruidsmake-up) zodat het bruidskapsel je te allen tijde zal flatteren en jouw sterke punten in je uiterlijk naar voren zal halen.

Bruidskapsel

Na een uitgebeid intake gesprek gaan we aan de slag met de keuze die je heb gemaakt. We maken twee verschillende bruidskapsels en twee verschillende make-up. Zodat je nog een keuze heb en rustig kan bepalen wat je het mooist vind. Wij nemen fotos van je zodat je deze thuis nog op je gemak kan bekijken en je keuze kan maken.

Proef kapsel

 

€ 60,00

Proef bruidskapsel en make up

 

€ 85,00

Grote dag bruidskapsel incl proef bruidskapsel +ampul

 

€ 125,00

 Grote dag bruidskapsel en visagie incl proef bruidskapsel en bruids make up +ampul              € 159,00                                                                       

 

 

 

Wij vinden het niet alleen van belang dat je bruidskapsel er mooi uit ziet maar ook dat het goed en stevig zit en bij jouw persoonlijkheid past zodat je er de hele dag (en avond) plezier van zult hebben!

Het is tevens mogelijk om een bruidskapsel voor de dag te maken en een ander feestkapsel voor de avond. Dit is vooral gewenst wanneer de bruid een hoed of een sluier draagt gedurende de dag. Bij het diner wil de bruid de hoed of sluier afdoen en kan het een verrassend effect geven als het kapsel net voor het diner wordt veranderd. Tevens werken we dan gelijk de bruidsmake-up bij. Vanaf € 125,00, op locatie rekenen wij
€ 25,00 extra.

 

In de spotlight:

Bruidskapsel foto Bruidskapsel foto Bruidskapsel foto Bruidskapsel foto Bruidskapsel foto Bruidskapsel foto Bruidskapsel foto

Jolange Opleidingen

Voor alle behandelingen die wij aanbieden in Salon Jolange, kun je de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen. Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van je opleiding en persoonlijke begeleiding prettig vindt, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.jolange-opleidingen.nl.

Groothandel Derma Codes

Wij werken nauw samen met beautygroothandel Derma Codes; zij hebben service, betrouwbaarheid en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Kijk voor meer info op www.dermacodes.nl. Door de combinatie van kwaliteitsproducten èn hoogwaardige dienstverlening kan Salon Jolange heel concurrerende prijzen aanbieden!